Mireille Mettes

Mireille vrijstaand

In 2009 ontwikkelde Mireille de MIR-Methode. Vervolgens was ze ruim 10 jaar boegbeeld van de methode tot ze een nieuwe uitdaging voor zich zag: haar ervaring inzetten voor het versterken van Aardige Vrouwen.

De maatschappij heeft sterk behoefte aan vrouwelijke input. Vrouwen zijn sterk in samenwerken, hebben oog voor het welzijn van de mens, voor dier en/of natuur. Vrouwen hebben een lange termijnvisie, omdat winst maken voor hen minder belangrijk is. Om de balans in de maatschappij terug te vinden, mogen de vrouwen meer naar voren komen en ruimte innemen.

“Hoe sneller vrouwen ruimte innemen in deze maatschappij,
hoe sneller we het allemaal goed hebben.”

witte achtergrond

Het team achter Mireille

Mariëlle van Vorst

Mariëlle runt, als office manager, het kantoor van Aardige Vrouwen.
Na haar studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heeft Mariëlle jaren werkervaring opgedaan in verschillende functies. Van personeelsmedewerker tot officemanager, van secretaresse tot procescoördinator. Naast haar werk volgde zij diverse opleidingen en cursussen op het gebied van gezondheid en welzijn.
Mariëlle is de oprichtster van hulplijnonline.nl, een platform waar hulpzoekenden direct contact kunnen leggen met hulpaanbieders op het gebied van gezondheid en welzijn van mens en dier voor advies of een luisterend oor.

Esther Vosselman

2019

Esther runt de boekhoudkundige afdeling van Aardige Vrouwen.
Na haar opleidingen op financieel gebied, MBA en SPD, heeft Esther 17 jaar gewerkt bij een overheidsinstelling. Haar interesses liggen op het gebied van natuurlijke geneeswijzen en traumaverwerking.
Esther heeft haar eigen praktijk Living essential, waarin zij werkt met essentiële oliën op lichamelijk en emotioneel gebied.

witte achtergrond


       Copyright Aardige Vrouwen 2020     |     Privacyreglement     |     Cookieverklaring